Dispositivos y accesorios
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
Prep. 5min
Total 10min
580 g
Ingredientes
-
150 g kaszy jaglanej
-
150 g płatków owsianych bezglutenowych
-
2 łyżki nasion babki jajowatej
-
130 g skrobi ziemniaczanej
-
130 g skrobi kukurydzianej
-
1 opakowanie suchych drożdży (7 g)
-
2 - 3 łyżeczki cukru trzcinowego
-
1 łyżeczka soli
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 100 g
Sodio
340.9 mg
Proteína
6.7 g
Calorías
1493.4 kJ /
356.7 kcal
Grasa
2.8 g
Fibra
4.1 g
Grasa saturada
0.5 g
Carbohidratos
78.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
DOMOWE MĄKI
16 Recetas
Polonia
Polonia