Dispositivos y accesorios
Fondue sernikowo-czekoladowe z herbatnikami
Prep. 10min
Total 25min
6 porcji
Ingredientes
-
100 g cukru
-
75 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
400 g serka kremowego np. Philadelphia, pokrojonego na kawałki
-
2 łyżki likieru pomarańczowego (patrz wariant)
-
herbatniki, do podaniawafle tortowe (np. andruty) pokrojone na kawałki, do podania
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porcję
Sodio
246.3 mg
Proteína
4.9 g
Calorías
1579.5 kJ /
377.5 kcal
Grasa
28.1 g
Fibra
1.4 g
Grasa saturada
15.9 g
Carbohidratos
26.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
FONDUE
10 Recetas
Polonia
Polonia