
Versiones compatibles
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 g raw cashews
- water for soaking
Chive oil (optional)
- 250 g ice
- filtered water for ice bath and for boiling
- 60 g fresh chives
- 150 g extra virgin olive oil
Soup and cashew cream
- 1 - 2 garlic cloves
- 100 g brown onion cut into halves
- 3 spring onions/shallots trimmed, white parts and half of green parts
- 80 g ghee
- 750 g water
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 250 g broccoli cut into small florets and stalks cut into thin slices
- 300 g frozen baby peas
- 200 g cauliflower cut into small florets
- 2 tsp salt
- ground black pepper to taste (optional)
- 2 egg yolks (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 718.5 kcal / 3018.3 kJ
- Proteína
- 13.2 g
- Grasa
- 67.1 g
- Carbohidratos
- 13 g
- Fibra
- 10 g
- Grasa saturada
- 20.9 g
- Sodio
- 1531.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150241