White bean dip with chimichurri
TM6 TM5 TM31

White bean dip with chimichurri

4.6 (21 valoraciones )

Ingredientes

Chimichurri

  • 60 g red wine vinegar
  • 160 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp salt
  • 1 - 2 garlic cloves
  • 180 g red onion, cut into quarters
  • 1 jalapeño chilli, trimmed and cut into halves
  • 2 - 3 bunches fresh coriander, stalks and leaves (approx. 80 g)
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, stalks and leaves
  • 2 tbsp fresh oregano

White bean dip

  • 1 garlic clove
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 2 cans canned cannellini beans, rinsed and drained
  • 1 ½ tbsp lemon juice
  • 1 tbsp tahini
  • 1 - 2 tsp salt, to taste
  • paprika, to serve (optional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
193.8 kJ / 46.1 kcal
Proteína
1.8 g
Carbohidratos
3.1 g
Grasa
2.5 g
Grasa saturada
0.4 g
Fibra
1.8 g
Sodio
321.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150507