
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pie Crust
- 4 oz unsalted butter chilled, cut into pieces (¼ in.), plus extra to grease
- 2 oz vegetable shortening chilled, cut into pieces (½ in.)
- 10 oz all-purpose flour
- 2 tsp ultrafine sugar
- 1 tsp fine sea salt
- 6 - 8 tbsp iced water
- 27 oz bananas (approx. 6 bananas), divided
Banana Filling
- 1 oz orange juice (approx. 1 orange)
- 4 oz unsalted butter cut into ½ in. pieces, divided
- 24 oz half and half
- 5 oz ultrafine sugar
- 6 egg yolks from large eggs
- 4 tbsp corn starch
- 1 tsp vanilla extract
- ¼ tsp fine sea salt
Pie Topping
- 2 tsp sugar
- 16 oz heavy whipping cream chilled
- ¼ tsp vanilla extract
- 4 ½ oz banana sliced into rounds (¼ in.) (approx. 1 banana)
- ½ oz orange juice (approx. ½ orange), to coat bananas and prevent browning
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 928.9 kcal / 3886.6 kJ
- Proteína
- 11.1 g
- Grasa
- 64.5 g
- Carbohidratos
- 80.1 g
- Fibra
- 4.1 g
- Grasa saturada
- 36.3 g
- Sodio
- 438.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r160024