Dispositivos y accesorios
Kikærtesuppe med spinat
Prep. 15min
Total 40min
8 portioner
Ingredientes
-
spinatblade, friske hakket groft efter smag300 g
-
tørrede kikærter100 g
-
vand800 g
-
salt1 tsk
-
løg skåret i mindre stykker (3 cm)200 g
-
olivenolie30 g
-
gulerødder skåret i mindre stykker (3 cm)250 g
-
fed hvidløg3
-
majroer (opcional) skåret i mindre stykker (3 cm)100 g
-
sort peber, stødt1 knivspids
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
4 g
Calorías
408 kJ /
98 kcal
Grasa
5 g
Fibra
3.9 g
Carbohidratos
9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kogebog
146 Recetas
Internacional
Internacional
Min Kogebog
174 Recetas
Internacional
Internacional