Dispositivos y accesorios
Pastasalat med ørred og grøntsager
Prep. 20min
Total 45min
6 portioner
Ingredientes
-
vand1000 g
-
hvidvin200 g
-
appelsinsaft, friskpresset100 g
-
salt1 ½ tsk
-
400 g ferske laksefileter, uden skindferske ørredfileter, uden skind400 g
-
frosne grønne ærter200 g
-
kort tørret pasta (fx mezze penne rigate), kogetid 10 minutter.240 g
-
ekstra jomfruolivenolie40 g
-
fed hvidløg1
-
saltede kapers skyllede30 g
-
sorte oliven, uden sten80 g
-
cherrytomater skåret i halve eller kvarte350 g
-
sort peber, stødt (valgfrit)1 knivspids
-
citronsaft (valgfrit)10 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
21 g
Calorías
1497 kJ /
357 kcal
Grasa
14 g
Fibra
5.8 g
Carbohidratos
35 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kogebog
174 Recetas
Internacional
Internacional