Dispositivos y accesorios
Kylling med cremet grøntsagssauce
Prep. 30min
Total 50min
4 portioner
Ingredientes
-
vand400 g
-
gulerødder skåret i mindre stykker130 g
-
knoldselleri skåret i mindre stykker60 g
-
selleriblade, kun bladenepersille, frisk eller25 g
-
1 tsk med top hønsebouillon, hjemmelavetterning hønsebouillon (til 0,5 l)1
-
kyllingebryst uden skind, skåret i strimler (5 x 2 cm)600 g
-
salt plus ekstra efter smag½ tsk
-
peber, friskkværnet plus ekstra efter smag¼ tsk
-
champignoner, friske skåret i skiver150 g
-
hvedemel30 g
-
fløde100 g
-
worcestershire sauce (opcional)1 tsk
-
citronsaft1 tsk
-
smør skåret i mindre stykker30 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
39 g
Calorías
1432 kJ /
342 kcal
Grasa
16 g
Fibra
3.1 g
Carbohidratos
10 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kogebog
174 Recetas
Internacional
Internacional