Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dumplinger
-
300
g brød, daggammelt, skåret i skiver (1 cm)
o 300 g hvidt brød, daggammelt, skåret i skiver (1 cm) - 5 kviste persille, frisk, kun bladene
- 80 g løg, skåret i halve
- 25 g smør, plus ekstra til smøring
- 220 g mælk
- 3 æg
- ½ tsk salt, efter smag
- 2 knivspidser sort peber, stødt
- 2 knivspidser muskatnød, stødt
Oksegullasch og dampede dumplinger
- 3 fed hvidløg
- 450 g løg, skåret i kvarte
-
30
g olie
o 30 g klaret smør - 750 g oksekød (til gryderet), skåret i mindre stykker (2-3 cm), duppet tørre med køkkenrulle
- 1 tsk sukker
- 50 g tomatpure (koncentreret)
- 350 g hakkede tomater fra dåse eller friske
- 200 g rødvin
- 2 spsk sød paprika
- 1 tsk salt, plus ekstra efter smag
- ½ tsk sort peber, stødt
-
½
tsk kommen, stødt
o ½ tsk kommenfrø - 1 tsk citronskal, revet
- 1 spsk merian, frisk
- 3 laurbærblade, tørrede
- 5 enebær
-
1
knivspids nellike, stødt
o 2 hele nelliker - 300 g vand
- 30 g hvedemel
- 200 g peberfrugter, rød og grøn, skåret i tynde strimler
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2315 kJ / 553 kcal
- Proteína
- 38 g
- Carbohidratos
- 45 g
- Grasa
- 22 g
- Fibra
- 5.7 g
Recetas alternativas
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