Dispositivos y accesorios
Dampede thailandske fiskekager
Prep. 20min
Total 45min
18 stykker
Ingredientes
-
olie til smøring
-
kaffir limeblade, friske (se tip), uden stilk2 - 4
-
grønne bønner, friske trimmede100 g
-
2 skalotteløg, (ca. 40 g), skåret i mindre stykkerforårsløg (ca. 40 g), skåret i mindre stykker2
-
hvid fisk, fileter (fx torsk, snapper, aborre), skåret i mindre stykker (3-4 cm)600 g
-
rød karrypasta30 - 50 g
-
30 g kokosmælkepulver, opløst i 30 g varmt vandkokosmælk60 g
-
æggehvide1
-
salt½ - 1 tsk
-
vand1000 g
-
rød chili, frisk i tynde skiver, til pynt1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 3 stykker
Proteína
22 g
Calorías
840 kJ /
202 kcal
Grasa
11 g
Fibra
1.3 g
Carbohidratos
4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kogebog
146 Recetas
Internacional
Internacional
Min Kogebog
174 Recetas
Internacional
Internacional