Dispositivos y accesorios
Linsemoussaka
Prep. 25min
Total 2h 20min
6 portioner
Ingredientes
-
røde linser, flækkede200 g
-
vand500 g
-
parmesanost skåret i mindre stykker120 g
-
aubergine400 g
-
olivenolie50 g
-
løg skåret i halve200 g
-
fed hvidløg3
-
peberfrugt grøn eller rød, skåret i mindre stykker (ca. 150 g)1
-
tomater fra dåse med saft400 g
-
rødvin120 g
-
oregano, tørret1 spsk
-
ingefær, stødt1 tsk
-
salt efter smag1 - 2 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
smør40 g
-
mælk500 g
-
hvedemel40 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
21 g
Calorías
1917 kJ /
458 kcal
Grasa
25 g
Fibra
7.3 g
Carbohidratos
33 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kogebog
146 Recetas
Internacional
Internacional
Min Kogebog
174 Recetas
Internacional
Internacional