Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
TM6 TM5

Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia

3.8 ( 4 valoraciones )

Ingredientes

Gnudi

  • 1000 g ricotta cheese
  • 150 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    o vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 tsp ground nutmeg freshly ground (see tip)
  • fine semolina for dusting

Sage Butter

  • 150 g unsalted butter diced
  • 20 fresh sage leaves
  • ½ lemon finely grated zest only
  • 50 g toasted pine nuts
  • water for cooking gnudi
  • 1 tsp fine sea salt

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1077 kcal / 4477 kJ
Proteína
66 g
Grasa
80 g
Carbohidratos
21.4 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r247603