Artichoke Tart - Torta di carciofi
TM6 TM5

Artichoke Tart - Torta di carciofi

4.8 ( 37 valoraciones )

Ingredientes

Pastry

  • 100 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    o vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)
  • 200 g plain flour plus extra for dusting
  • 1 pinch fine sea salt
  • 100 g unsalted butter cold, diced
  • 50 g milk
  • 1 egg white lightly beaten

Filling

  • 100 g onions quartered
  • 2 garlic cloves
  • 30 g unsalted butter diced
  • 100 g frozen spinach defrosted, drained
  • 2 medium eggs
  • 2 egg yolks from medium eggs
  • 250 g double cream
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 100 g large black olives pitted
  • 480 g tinned artichoke hearts large, drained, halved (drained weight)

Inf. nutricional
por 1 slice
Calorías
453.2 kcal / 1896.2 kJ
Proteína
13.4 g
Grasa
32.2 g
Carbohidratos
29.9 g
Fibra
4.8 g
Grasa saturada
18.7 g
Sodio
625.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r252601