Dispositivos y accesorios
Thai Peanut Crunch Salad
Prep. 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
peanuts roasted and salted5 oz
-
fish sauce2 oz
-
3 oz tamari saucesoy sauce3 oz
-
rice vinegar2 ½ oz
-
sesame oil1 tbsp
-
1 tbsp honeysugar1 tbsp
-
fresh ginger1 in.
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
freshly squeezed lime juice2 oz
-
water43 oz
-
dried rice noodles Thai8 oz
-
Lebanese cucumber diced (½ in.)½
-
red bell pepper diced (½ in.)½
-
iceberg lettuce head, shredded½
-
mangoes diced (½ in.)2
-
scallions thinly sliced4 - 6
-
cilantro chopped, to taste1 ½ - 2 bunches
-
fresh mint leaves chopped15 - 20
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1615.2 mg
Proteína
13.4 g
Calorías
1842.3 kJ /
440.3 kcal
Grasa
16.9 g
Fibra
10.7 g
Grasa saturada
2.1 g
Carbohidratos
66.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hearty Salads
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos