Dispositivos y accesorios
Pear and burghul salad
Prep. 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
fine burghul (see Tips)200 g
-
sultanas80 g
-
boiling water250 g
-
red wine vinegar200 g
-
caster sugar1 tsp
-
pears (approx. 150 g - see Tips)2
-
black peppercorns5
-
dried bay leaf1
-
mustard seeds1 tsp
-
star anise1
-
salt to season
-
grapeseed oil30 g
-
French mustard½ tsp
-
ground black pepper to season
-
radicchio leaves separated100 g
-
pecans roasted and roughly chopped (see Tips)100 g
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (see Tips)200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1857.9 mg
Proteína
18.7 g
Calorías
3521.3 kJ /
838.4 kcal
Grasa
42.9 g
Fibra
11 g
Grasa saturada
9.7 g
Carbohidratos
89.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Meals in a Flash
91 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda