Dispositivos y accesorios
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
Prep. 10min
Total 1h 5min
6 porsiyon
Ingredientes
Tavuk Marinasyonu
-
tavuk göğsü şeritler halinde kesilmiş (1 cm)700 g
-
limon suyu50 g
-
toz tatlı kırmızı biber1 tk
Pesto
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş65 g
-
fesleğen yaprağı60 g
-
dolmalık fıstık25 g
-
diş sarımsak1
-
sızma zeytinyağı110 g
-
tuz1 tutam
Tagliatelle ve Pişirme
-
su haşlamak için1200 g
-
tuz1 tk
-
makarna, kurutulmuş veya taze, tagliatelle cinsi400 g
-
zeytinyağı15 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsiyon
Proteína
50 g
Calorías
2719 kJ /
650 kcal
Grasa
28 g
Carbohidratos
49.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Kolay ve Doyurucu Tarifler
28 Recetas
Turquía
Turquía
Makarnalar ve soslar
22 Recetas
Turquía
Turquía