Citrus Salad with Beet Vinaigrette
TM6 TM5

Citrus Salad with Beet Vinaigrette

4.6 ( 9 valoraciones )

Ingredientes

Beet Vinaigrette

  • 3 oz olive oil
  • 3 oz red beets peeled, cut into pieces
  • 2 oz water
  • 2 oz balsamic vinegar
  • 2 oz shallots cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • ½ tsp salt to taste
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 3 oz orange juice
  • 1 oz champagne vinegar

Citrus Salad

  • 1 oz baby arugula
  • 1 Cara cara orange peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
  • 1 red grapefruit peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
  • 2 tangerines peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
  • 2 oz fennel bulb thinly sliced (approx. 1 sm. bulb)
  • 1 oz edible flowers
  • 1 oz pistachios chopped (approx. ¼ cup) (opcional)
  • 2 tbsp pomegranate arils/seeds (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
654 kcal / 2736 kJ
Proteína
7 g
Grasa
50 g
Carbohidratos
50 g
Fibra
8 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r307822