Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g jarmużu, tylko liście, pokrojonego na kawałki, bez twardych części
- 1 pęczek natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 1 łyżeczka nasion kolendry
- 1 ząbek czosnku
- 150 g cebuli, przekrojonej na pół
- 5 - 15 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 20 g oleju kokosowego
- 500 - 650 g wody
-
2
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
o 2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszone - 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 400 g białej ciecierzycy, z puszki, z zalewą
-
jogurt naturalny, gęsty, do podania
o jogurt sojowy, kremowy, do podania
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 1004 kJ / 240 kcal
- Proteína
- 12 g
- Carbohidratos
- 23 g
- Grasa
- 10 g
- Fibra
- 7 g
En colecciones
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