
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chilli soy sauce
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves (see Tips)
- 6 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger peeled
- 50 g tomato ketchup
- 200 g dark soy sauce or kecap manis
- 100 g water
- 1 tbsp brown sugar to taste
Soup and chicken
- 500 g chicken breast fillets cut into quarters
- 2 tsp coriander seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp cumin seeds
- ½ tsp black peppercorns
- 2 ½ cm piece fresh ginger peeled
- 3 garlic cloves
- 100 g eschalots
- 50 g vegetable oil
- 1220 g water
- 2 star anise
- 8 whole cloves
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp sugar
- 1500 g sticky rice cakes (Nasi impit), cut into cubes (2 cm) or 800 g vermicelli noodles, cooked (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 680.1 kcal / 2856.6 kJ
- Proteína
- 30.4 g
- Grasa
- 12.3 g
- Carbohidratos
- 108.7 g
- Fibra
- 6.2 g
- Grasa saturada
- 1.6 g
- Sodio
- 3001.4 mg
Recetas alternativas
/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r354399