
Versiones compatibles
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon finely grated zest of half and 25 g juice
-
4
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
o 4 white fish fillets, skinless (150-180 g each) - 1 garlic clove
- 5 - 10 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste (opcional)
- 100 g shallots halved
-
100
g leeks white part only, cut in pieces
o 100 g onions quartered - 100 g celery stalks cut in pieces
-
350
g frozen green peas
o 350 g carrots cut in pieces (see tip) - 450 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 250 g potatoes cut in pieces (1 cm)
-
400
g broccoli florets
o 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, potatoes, mushrooms), sliced (5 mm) - 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g single cream to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 713 kcal / 2984 kJ
- Proteína
- 44 g
- Grasa
- 44 g
- Carbohidratos
- 30 g
- Fibra
- 10.7 g
En colecciones
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