Vegan carrot cake with orange frosting
TM6 TM5

Vegan carrot cake with orange frosting

3.9 ( 45 valoraciones )

Ingredientes

Carrot cake

  • 60 g extra virgin olive oil plus extra for greasing
  • 110 g boiling water
  • 15 g flaxmeal (see Tips)
  • 150 g walnuts
  • 280 g carrots cut into pieces
  • 60 g sultanas
  • 160 g Rapadura sugar
  • 1 banana cut into pieces
  • 250 g wholemeal self-raising flour
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1 tsp vanilla bean paste (see Tips)
  • 30 g plant-based milk of choice

Orange frosting

  • 100 g raw cacao butter
  • 1 tbsp arrowroot flour
  • 40 g pure maple syrup
  • 80 g plant-based milk of choice
  • 3 tsp vanilla bean paste
  • 1 - 2 pinches salt
  • 40 g vegan butter (see Tips)
  • 1 orange zest only, no white pith

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
324.5 kcal / 1362.8 kJ
Proteína
3.1 g
Grasa
17.9 g
Carbohidratos
36.1 g
Fibra
5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r367879