Grilled potato salad with pangrattato
TM6 TM5 TM31

Grilled potato salad with pangrattato

4.9 (52 valoraciones )

Ingredientes

  • 500 g water
  • 1000 g kipfler potatoes, unpeeled and cut into halves (see Tips)
  • 2 pinches salt, plus extra to season
  • olive oil, for drizzling
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
  • 3 sprigs fresh dill, fronds only (see Tips)
  • 200 g crème fraîche
  • 2 - 3 tsp wholegrain mustard

Pangrattato

  • 20 g olive oil
  • 40 g day-old bread, torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)
  • 100 g pancetta, cut into pieces (see Tips)
  • 60 g rocket

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1356.6 kJ / 323 kcal
Proteína
10.9 g
Carbohidratos
22.2 g
Grasa
20.5 g
Grasa saturada
9.7 g
Fibra
3.8 g
Sodio
452.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r408938