Dispositivos y accesorios
Cremet majssuppe med kylling, broccoliterriner
Prep. 35min
Total 1h 25min
8 portioner
Ingredientes
Broccoliterriner
-
vand500 g
-
broccoli delt i buketter400 g
-
smør til at smøre forme
-
æg4
-
fløde, min 30 % fedt150 g
-
salt1 - 1 ½ tsk
-
sort peber, stødt efter smag¼ tsk
-
muskatnød, stødt1 knivspids
Cremet majssuppe med kylling
-
fed hvidløg2
-
140 g skalotteløg, skåret i halveløg skåret i halve140 g
-
smør skåret i tern60 g
-
majs, dåse drænet280 - 320 g
-
kyllingebryst, uden skind og ben skåret i tern (3 cm)350 - 400 g
-
vand900 g
-
2 hønsebouillon, terninger (hver til 0,5 l)hønsebouillon2 tsk
-
grøn chili, frisk (opcional) (ex. jalapeño) kernerne fjernet, hakket1
-
200 - 300 g creme fraichefløde200 - 300 g
-
salt½ tsk
-
spidskommen, stødt½ tsk
-
sød paprika½ tsk
-
koriander, frisk kun blade, hakket2 spsk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
19 g
Calorías
1537 kJ /
367 kcal
Grasa
27 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
10 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kogebog
146 Recetas
Internacional
Internacional