Versiones compatibles
Squashsuppe, fisk med ris og grøntsager, æble-pæredessert
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g langkornede hvide ris
- vand, plus ekstra til at sætte ris i blød
- 2 hvide fiskefileter, uden skind, 150-180 g hver (fx kulmule, søtunge, aborre)
- salt, efter smag
- 1 - 2 peber, friskkværnet, efter smag
- 6 cherrytomater, skåret i halve
- 120 g æble (1 æble), skåret i tern (1,5 cm), kærnehus fjernet
- 120 g pære (1 pære), skåret i tern (1,5 cm), kærnehus fjernet
- 1 spsk honning
- 1 spsk citronsaft
- 130 g gulerødder, skåret i stænger (1 cm x 5 cm)
-
4
asparges, grønne, skåret i halv på langs, hvis de er mere end 1 cm tykke
o 150 g broccoli delt i buketter - 40 g hvedemel
- 20 g farin
- 20 g smør
- 150 g løg, skåret i tern (4 cm)
- 1 fed hvidløg
- 250 - 300 g butternut squash, skrællet, skåret i tern (3 cm)
- 20 g ekstra jomfruolivenolie
- 80 g tomat, moden, skåret i tern
- purløg, frisk, hakket, til pynt
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3480 kJ / 832 kcal
- Proteína
- 43 g
- Carbohidratos
- 105 g
- Grasa
- 22 g
- Fibra
- 13.2 g
En colecciones
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