Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
TM6 TM5

Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream

4.5 (238 valoraciones )

Ingredientes

  • 500 g aubergines (approx. 2), diced (2 cm)
  • 50 g olive oil
  • 1 tsp smoked paprika
  • 1 ¼ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
  • 3 pinches ground black pepper
  • 1 garlic clove
  • 50 g cashew nuts
  • 175 g almond milk (see tip)
  • 1 tsp lemon juice
  • 125 g onions, quartered
  • 75 g carrots, cut in pieces (2 cm)
  • 75 g celery, cut in pieces (2 cm)
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1 ½ Tbsp harissa paste
  • 800 g tinned chopped tomatoes
  • 200 g sweet potatoes, peeled, diced (2 cm)
  • 150 g courgettes, cut in pieces (2 cm)
  • 125 g fresh baby spinach

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1540 kJ / 370 kcal
Proteína
10 g
Carbohidratos
29 g
Grasa
21 g
Grasa saturada
3.5 g
Sodio
916 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r574554