Fish Carnitas
TM6 TM5

Fish Carnitas

3.9 (12 valoraciones )

Ingredientes

  • 8 oz white onion, cut into pieces
  • 10 sprigs fresh cilantro, leaves only

Salsa Verde

  • 21 oz green tomatillos, husks removed
  • 3 oz white onions, cut into pieces
  • 1 serrano chili, destemmed
  • 1 garlic clove
  • ½ oz fresh cilantro, leaves and tender stems
  • 1 tsp salt, to taste

Fish

  • 1 oz orange juice
  • 1 tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 oz extra virgin olive oil, divided
  • 2 dried bay leaves divided
  • ½ tsp dried thyme, divided
  • 20 oz tuna steaks, cubed (2 in.), divided
  • 10 corn tortillas, warm, to serve (see Tip)
  • radishes, sliced, to garnish
  • 2 limes, cut into wedges, to serve
  • chopped cilantro, to garnish

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
695 kJ / 166 kcal
Proteína
15 g
Carbohidratos
17 g
Grasa
5 g
Grasa saturada
1 g
Fibra
3 g
Sodio
505 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r588843