Dispositivos y accesorios
Ångade fiskkakor på thailändskt vis
Prep. 20min
Total 45min
18 stycken
Ingredientes
-
olja för smörjning
-
färska kaffir limeblad (se tips), utan stjälkar2 - 4
-
färska haricots verts ansade100 g
-
2 schalottenlökar, (ca 40 g) i bitarvårlökar (ca 40 g) i bitar2
-
filéer av vit fisk, skinnfria (t.ex. torsk, pollock, abborre), skurna i bitar (3–4 cm)600 g
-
Thai röd currypasta30 - 50 g
-
30 g kokoskrämpulverkokosgrädde60 g
-
äggvita1
-
salt½ - 1 tsk
-
vatten1000 g
-
färsk röd chili tunt skivad, till garnering1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 3 stycken
Proteína
22 g
Calorías
840 kJ /
202 kcal
Grasa
11 g
Fibra
1.3 g
Carbohidratos
4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Grundkokboken
158 Recetas
Internacional
Internacional