Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
TM6

Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)

4.6 (61 valoraciones )

Ingredientes

  • 1010 g water, divided
  • 30 g lemon juice, plus 1 tbsp to drizzle
  • 225 g butter, unsalted, in pieces
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
  • 1 pinch black pepper, ground, plus extra to season, to taste
  • 30 g cilantro, fresh
    o 30 g parsley leaves, fresh
  • 1 lemon, thin peel only, no white pith
  • 285 g rice, white, type jasmine
  • 1 tsp onion powder
  • ½ tsp garlic powder
  • 340 g asparagus, trimmed
    o 340 g broccoli florets
  • 450 g salmon fillet, fresh, skinless, wild caught sockeye salmon (3 cm thick)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3778 kJ / 903 kcal
Proteína
33 g
Carbohidratos
62 g
Grasa
58 g
Grasa saturada
32 g
Fibra
1 g
Sodio
672 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r667608