Dispositivos y accesorios
Beetroot salad
Prep. 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
beetroot peeled, cut in quarters400 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
onion20 g
-
green apple (approx. 100 g), cut in quarters1
-
2 - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, to tastefresh coriander leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
lemon juice10 - 20 g
-
salt adjust to taste¼ tsp
-
ground black pepper (opcional) adjust to taste1 pinch
-
sugar (opcional) adjust to taste1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
1 g
Calorías
350 kJ /
84 kcal
Grasa
4 g
Fibra
2.7 g
Carbohidratos
10 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Basic Cookbook
174 Recetas
Suiza
Suiza