
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Poached Chicken
- ½ tsp whole black peppercorns
- 4 oz yellow onions cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh cilantro plus extra to garnish
- 28 oz chicken breasts, skinless, boneless organic (approx. 4 breasts)
- 2 Parmesan stock cubes frozen (see Tip)
- 40 oz water plus extra if needed to cover
Black Bean Sauce
- 2 cans black beans undrained (30 oz, including liquid)
- 8 oz tomatoes halved
-
2
tsp vegetable stock paste
o 2 tsp homemade salt substitute and flavor enhancer (see Tip) - 4 oz red onions cut into pieces, plus extra, sliced, to garnish
- 1 garlic clove
- ¼ tsp oregano
- 1 - 2 chipotle chilies, in adobo sauce, canned to taste
- ½ tsp salt
- ½ oz extra virgin olive oil
- 12 corn tortillas (see Tip)
Assembly
- 4 oz cotija cheese crumbled
- Mexican crema to drizzle
- 1 lime in wedges
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 831 kcal / 3477 kJ
- Proteína
- 74 g
- Grasa
- 18 g
- Carbohidratos
- 95 g
- Fibra
- 24 g
- Grasa saturada
- 7 g
- Sodio
- 755 mg
En colecciones
Recetas alternativas
/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r669036