Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Poached Chicken
- ½ tsp whole black peppercorns
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh cilantro, plus extra to garnish
- 28 oz chicken breasts, skinless, boneless, organic (approx. 4 breasts)
- 2 Parmesan stock cubes, frozen (see Tip)
- 40 oz water, plus extra if needed to cover
Black Bean Sauce
- 2 cans black beans, undrained (30 oz, including liquid)
- 8 oz tomatoes, halved
-
2
tsp vegetable stock paste
o 2 tsp homemade salt substitute and flavor enhancer (see Tip) - 4 oz red onions, cut into pieces, plus extra, sliced, to garnish
- 1 garlic clove
- ¼ tsp oregano
- 1 - 2 chipotle chilies, in adobo sauce, canned, to taste
- ½ tsp salt
- ½ oz extra virgin olive oil
- 12 corn tortillas (see Tip)
Assembly
- 4 oz cotija cheese, crumbled
- Mexican crema, to drizzle
- 1 lime, in wedges
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3477 kJ / 831 kcal
- Proteína
- 74 g
- Carbohidratos
- 95 g
- Grasa
- 18 g
- Grasa saturada
- 7 g
- Fibra
- 24 g
- Sodio
- 755 mg
En colecciones
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