
Versiones compatibles
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Yorkshire puddings
- 100 g milk
- 140 g plain flour
- ½ tsp sea salt
- 100 g cold water
- 4 eggs
Roast beef with wholegrain mustard crust
- 20 g vegetable oil plus extra to grease
- 200 g onion cut into wedges (4 cm)
- 100 g celery cut into pieces (3 cm)
- 100 g carrot cut into pieces (3 cm)
- 4 tbsp red wine
- 2000 - 3000 g roast beef (e.g. rib roast, rump and sirloin - see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper to season
- 1 sprig fresh thyme leaves only
- 650 g water
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 20 g tomato paste
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 - 2 dashes Worcestershire sauce
- 2 bunches broccolini trimmed
- 2 bunches asparagus trimmed
- 30 g plain flour
- 1 tsp VEGEMITE® (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 949.3 kcal / 3986.9 kJ
- Proteína
- 120.4 g
- Grasa
- 36.5 g
- Carbohidratos
- 29.5 g
- Fibra
- 5.9 g
- Grasa saturada
- 12.3 g
- Sodio
- 997 mg
Recetas alternativas
/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r670528