Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
TM6 TM5 TM31

Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs

4.9 ( 33 valoraciones )

Ingredientes

  • 30 g stale bread broken in pieces
  • 4 sprigs fresh thyme leaves only
  • 150 g parsnips peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 150 g water
  • ½ tsp fine sea salt plus extra for seasoning
  • ¼ tsp ground black pepper plus extra for seasoning
  • 50 g pancetta finely diced
  • 20 g unsalted butter at room temperature
  • 8 scallops large, coral removed
  • 2 Tbsp oil
  • freshly squeezed lemon juice for serving
  • fresh thyme leaves chopped, for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
232 kcal / 970.7 kJ
Proteína
8.9 g
Grasa
16.7 g
Carbohidratos
12.6 g
Fibra
2.2 g
Grasa saturada
5.4 g
Sodio
556.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r673111