Steamed Thai-style fish cakes
TM6 TM5 TM31

Steamed Thai-style fish cakes

3.4 (13 valoraciones )

Ingredientes

  • oil, for greasing
  • 2 - 4 fresh kaffir lime leaves (see tip), stalks removed
  • 100 g fresh green beans, trimmed
  • 2 spring onions (approx. 40 g), cut in pieces
    o 2 shallots (approx. 40 g), cut in pieces
  • 600 g white fish fillets (e.g. cod, snapper, perch), cut in pieces (3-4 cm)
  • 30 - 50 g Thai red curry paste
  • 60 g coconut cream
    o 30 g coconut cream powder, diluted in 30 g of water
  • 1 egg white
  • ½ - 1 tsp salt
  • 1000 g water
  • 1 red fresh chilli, thinly sliced, to garnish

Inf. nutricional
por 3 pieces
Calorías
840 kJ / 202 kcal
Proteína
22 g
Carbohidratos
4 g
Grasa
11 g
Grasa saturada
3.8 g
Fibra
1.3 g
Sodio
393.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r68243