
Versiones compatibles
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chapatis
- 250 g chapati flour plus extra for dusting
- 170 g water
- 10 g vegetable oil plus extra for greasing
Curry
- 20 g rapeseed oil
- 150 g onions quartered
- 2 garlic cloves
- 1 red chilli washed, halved, deseeded if desired (optional)
- 2 tsp cumin seeds
- 1 - 3 tsp curry powder to taste (see tip)
- 600 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), washed, peeled, cut in pieces (3 cm, see tip)
- 60 g tomato purée
- 500 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip) - 180 g fresh spinach leaves washed, cut in smaller pieces
- 100 g frozen peas defrosted
- ¼ tsp ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 160 g
- Calorías
- 216 kcal / 912 kJ
- Proteína
- 6.3 g
- Grasa
- 4.7 g
- Carbohidratos
- 34 g
- Fibra
- 5.9 g
- Grasa saturada
- 0.4 g
- Sodio
- 0.1 mg
En colecciones
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