
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Shortcrust pastry
- 400 g plain flour plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter chilled and cut into pieces (1-2 cm)
- ½ tsp salt
- 100 g water chilled, plus extra if needed
Iced puff pastry
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter frozen and cut into pieces (1-2 cm)
- 200 g plain flour
- 1 ½ tsp salt
Pie filling
- butter melted, for greasing
- 2 sprigs fresh rosemary (10 cm), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx.180 g), cut into halves
- 40 g olive oil
- 1 tbsp cornflour
- 700 g beef rump steak cut into pieces (1 cm)
- 2 tbsp Worcestershire sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp VEGEMITE®
- 100 g button mushrooms cut into pieces
- ½ tsp ground black pepper to taste
- plain flour for dusting
- full cream milk for brushing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 286.8 kcal / 1204.7 kJ
- Proteína
- 12.6 g
- Grasa
- 17.4 g
- Carbohidratos
- 19.9 g
- Fibra
- 1.2 g
- Grasa saturada
- 9.7 g
- Sodio
- 424.3 mg
Recetas alternativas
/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r70139