Versiones compatibles
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Turkey burgers
- 60 g wholemeal bread (approx. 2 slices), roughly torn
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 90 g brown onion, cut into halves
- 500 g turkey mince
- 1 egg
- 1 pinch sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Caramelised onion and capsicum
- 500 g brown onion (approx. 3-4), cut into eighths, layers separated
- 1 red capsicum, deseeded and cut into thin strips (1 cm)
- 2 tbsp brown sugar
- 40 g butter, cut into pieces (1-2 cm)
- ¼ tsp sea salt
- 2 tbsp balsamic vinegar
- olive oil, for frying
Assembly
- 6 Turkish bread rolls
- 150 g Swiss cheese, thinly sliced
- 50 g rocket leaves
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3209 kJ / 367.2 kcal
- Proteína
- 45.6 g
- Carbohidratos
- 68.5 g
- Grasa
- 33.1 g
- Grasa saturada
- 12.2 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sodio
- 1267.6 mg
Recetas alternativas
/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r70566