Spinach and ricotta patties with tomato sauce
TM6 TM5 TM31

Spinach and ricotta patties with tomato sauce

4.2 (43 valoraciones )

Ingredientes

Spinach patties

  • olive oil, for greasing
  • 90 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
  • 1 - 2 pieces lemon zest (5 x 2 cm), no white pith (optional)
  • 200 g fresh baby spinach leaves
  • 250 g ricotta, drained
  • 1 pinch sea salt
  • ¼ tsp ground nutmeg, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 egg
  • 90 g plain flour

Tomato sauce

  • 1 brown onion, cut into quarters
  • 1 garlic clove
  • 20 g olive oil
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 pinch sea salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3211 kJ / 767.5 kcal
Proteína
43.2 g
Carbohidratos
58.3 g
Grasa
41.3 g
Grasa saturada
20.1 g
Fibra
7.4 g
Sodio
964.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r71948