Dispositivos y accesorios
pocherede æg med laks- og avocadosalsa
Prep. 15min
Total 30min
2 portioner
Ingredientes
Røget laks- og avocadosalsa
-
forårsløg skåret i mindre stykker1 spsk
-
røget laks80 g
-
babyspinat, frisk (kan undlades)10
-
havsalt efter smag
-
sort peber, stødt efter smag
-
citronsaft (ca. ½ citron), efter smag20 g
-
avokado kun kød, skåret i tern (1 cm)½
Pocherede æg
-
vand700 g
-
babyspinat, frisk stilke fjernet150 g
-
havsalt½ teske
-
fløde, 35 %30 g
-
parmesanost revet1 spsk
-
æg2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1333.5 mg
Proteína
23.4 g
Calorías
1539.5 kJ /
366.6 kcal
Grasa
28.3 g
Fibra
5.3 g
Grasa saturada
8.1 g
Carbohidratos
2.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Keto
26 Recetas
Internacional
Internacional
Thermomix® Favoritter
9 Recetas
Internacional
Internacional