Dispositivos y accesorios
Kartoffel- og svampesuppe
Prep. 10min
Total 20min
4 portioner
Ingredientes
-
selleri skåret i mindre stykker50 g
-
gulerødder skåret i mindre stykker50 g
-
løg skåret i halve50 g
-
fed hvidløg2
-
smør, usaltet40 g
-
vand1200 g
-
kartofler skåret i tern400 g
-
Karl Johan-svamp, tørrede20 g
-
merian, frisk eller tørret1 tsk
-
grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)1
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
4 g
Calorías
737 kJ /
176 kcal
Grasa
9 g
Fibra
2 g
Carbohidratos
20 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
50 års jubilæum
50 Recetas
Internacional
Internacional