Dispositivos y accesorios
Gryderet med kalvekød
Prep. 15min
Total 2h 10min
6 portioner
Ingredientes
-
fed hvidløg1
-
timian, frisk1 kviste
-
laurbærblade, tørrede2
-
selleristilk skåret i mindre stykker1
-
bredbladet persille, frisk1 bundt
-
porrer skåret i skiver (1,5 cm)100 g
-
gulerødder skåret i skiver (1,5 cm)150 g
-
salt juster efter smag1 tsk
-
hvid peber, stødt juster efter smag1 tsk
-
vand900 g
-
kalvekød (2-3 cm)1000 g
-
champignoner, friske skåret i kvarte eller sjettedele500 g
-
smør50 g
-
hvedemel50 g
-
fløde, 35 %100 g
-
æggeblommer2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
34.8 g
Calorías
1892 kJ /
454 kcal
Grasa
30.7 g
Carbohidratos
9.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
50 års jubilæum
50 Recetas
Internacional
Internacional