Truffle Cake with Hazelnut Praline
TM6

Truffle Cake with Hazelnut Praline

4.8 (8 valoraciones )

Ingredientes

Crunchy Hazelnut Base

  • 6 oz hazelnut wafer cookies, e.g. Pirouline rolled wafers
    o 6 oz vanilla wafers
  • 5 oz hazelnuts, without skins, toasted (see Tip)
  • 9 oz sugar
  • 37 ½ oz water divided
  • 1 oz unsalted butter, cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 tbsp vinegar
  • 3 oz milk chocolate, broke into pieces

Truffle Filling

  • 2 oz hazelnuts, without skins, toasted (see Tip)
  • 14 oz milk chocolate, broken into pieces
  • 7 oz heavy whipping cream
  • ½ oz honey
  • 2 ½ oz unsalted butter, diced
  • 2 - 3 tsp cocoa powder

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
1791 kJ / 428 kcal
Proteína
4.9 g
Carbohidratos
41.4 g
Grasa
26.9 g
Grasa saturada
12.1 g
Fibra
1.8 g
Sodio
29.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r751795