Dispositivos y accesorios
Svampe med spinat- og parmesanfyld
Prep. 20min
Total 40min
4 portioner
Ingredientes
-
parmesanost skåret i mindre stykker (3 cm)60 g
-
champignoner, friske store (ca. 400 g)16
-
fed hvidløg efter smag2 - 3
-
olivenolie plus ekstra til at smøre med20 g
-
helbladet spinat, frost optøet og overskydende vand presset ud300 g
-
creme fraiche 38 %60 g
-
timian, tørret¼ tsk
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt2 knivspids
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
6 g
Calorías
536 kJ /
128 kcal
Grasa
11 g
Carbohidratos
1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Low carb
10 Recetas
Internacional
Internacional