Rødkål og eplesalat med feta og urtepesto
TM6 TM5 TM31

Rødkål og eplesalat med feta og urtepesto

( Ninguna valoración )

Ingredientes

  • 60 g rundstykke, tørt delt i biter
  • 30 g sesamfrø
  • ½ ts karripulver
  • 20 g kapers, syltet drenert
  • 1 hvitløksfedd
  • 20 g persilleblader, ferske
  • 80 g appelsinjuice, ferskpresset
  • 60 g "extra virgin" olivenolje
  • 1 ½ ts salt pluss ekstra 1-2 klyper
  • 20 g basilikumblader, ferske
  • 1 ts malt svart pepper pluss ekstra 1-2 klyper
  • 300 g rødkål delt i biter
  • 150 g eple skrelt, uten kjerne, delt i biter
  • 1 toppet ts spisskummenfrø
  • 10 g honning
  • ½ ts kanel, malt
  • 30 g fullkornsmel
  • 300 g fetaost
  • 1 egg
  • 1 ss vegetabilsk olje

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
557.7 kcal / 2333.3 kJ
Proteína
17.5 g
Grasa
40.4 g
Carbohidratos
35 g
Fibra
5 g
Grasa saturada
14.5 g
Sodio
1829.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r756479