Dispositivos y accesorios
Kylling katsu i karrrisaus med ris
Prep. 15min
Total 1h 40min
4 porsjoner
Ingredientes
Kylling katsu i karrisaus
-
vegetabilsk olje25 g
-
hvitløksfedd3
-
løk (ca. 1 løk), delt i biter (2 cm)120 g
-
gulrøtter delt i skiver (1 cm)200 g
-
karripulver1 ss
-
hvetemel125 g
-
vann500 g
-
kyllingbuljongpaste (se tips)2 ts
-
honning20 g
-
japansk soyasaus15 g
-
garam masala½ ts
-
laurbærblad, tørket1
-
panko paneringsmel100 g
-
egg1
-
kyllingbrystfileter, med eller uten skinn2
Dampet ris
-
ris, kortkornet350 g
-
vann900 g
-
havsalt1 ts
-
vegetabilsk olje til steking
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
1465 mg
Proteína
52.7 g
Calorías
5199.5 kJ /
1238 kcal
Grasa
62.7 g
Fibra
6.4 g
Grasa saturada
10.3 g
Carbohidratos
113.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Smak av Japan
14 Recetas
Internacional
Internacional