Dispositivos y accesorios
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
Prep. 10min
Total 15min
6 porcji
Ingredientes
-
30 g rukoli
-
100 g szynki gotowanej pokrojonej na kawałki
-
30 g cebuli szalotki30 g cebuli
-
200 g serka kremowego, light podzielonego na kawałki
-
1 jajko ugotowane na twardo przekrojone na pół
-
½ łyżeczki musztardy
-
2 szczypty soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porcję
Sodio
333.2 mg
Proteína
6.7 g
Calorías
423.8 kJ /
101.3 kcal
Grasa
6.3 g
Fibra
0.2 g
Grasa saturada
3.4 g
Carbohidratos
4.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
ZDROWE ŚNIADANIA
10 Recetas
Polonia
Polonia