
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 795 g stewing beef trimmed and cubed (2.5 cm)
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp ground smoked paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 ¼ - 1 ¾ tsp sea salt to taste, divided
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 15 - 30 g fresh cilantro roots and stalks (leaves reserved to garnish) (see Tip)
- 20 g olive oil
- 200 g red onions cut into wedges (approx. 4 cm)
- 1 jalapeño pepper fresh, halved, deseeded (optional)
- 2 garlic cloves
-
170
g red bell peppers deseeded and cut into pieces (2.5 cm)
o 170 g yellow peppers deseeded and cut into pieces (2.5 cm) - 2 tsp cocoa powder
- 1 tbsp red wine vinegar
-
795
g canned crushed tomatoes
o 795 g canned chopped tomatoes - 1 tsp instant coffee freeze-dried
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- 395 g canned kidney beans rinsed and drained
- 395 g canned black beans rinsed and drained, (optional)
- sour cream to serve
- grated cheddar cheese to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 903.6 kcal / 3780.8 kJ
- Proteína
- 51.6 g
- Grasa
- 53.4 g
- Carbohidratos
- 57 g
- Fibra
- 18.1 g
- Grasa saturada
- 19.2 g
- Sodio
- 1276.7 mg
Recetas alternativas
/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r760853