Dispositivos y accesorios
Mini krabbekager med koriandercreme
Prep. 25min
Total 1h
20 portioner
Ingredientes
Krabbekager
-
brød revet i stykker (ca. 3 skiver)120 g
-
gule peberfrugter skåret i stykker80 g
-
smør i tern10 g
-
forårsløg skåret i stykker (2 cm)40 g
-
æg, medium1
-
creme fraiche40 g
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
timianblade, friske2 tsk
-
krabbekød hvidt (overskydende væske presset ud)300 g
Koriandercreme
-
korianderblade, friske15 g
-
mynteblade, friske15 g
-
fed hvidløg1
-
grøn chili, frisk uden frø1
-
avocado½
-
citronsaft1 spsk
-
spidskommen, stødt½ tsk
-
sukker¼ tsk
-
salt¼ tsk
-
kokosfløde25 g
-
olivenolie1 spsk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
1.7 g
Calorías
246 kJ /
59 kcal
Grasa
3.4 g
Carbohidratos
0.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Kanapéer
11 Recetas
Internacional
Internacional