Dispositivos y accesorios
Mini grøntsagsfrittatas
Prep. 5min
Total 35min
48 stykker
Ingredientes
-
olivenolie plus ekstra til smøring40 g
-
bredbladet persille, frisk kun blade15 g
-
parmesanost50 g
-
skalotteløg halveret100 g
-
fed hvidløg3
-
aubergine skåret i stykker150 g
-
courgette skåret i stykker150 g
-
rød peberfrugt skåret i stykker200 g
-
salt1 tsk
-
fløde, cirka 48 %125 g
-
æg, medium8
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
kinesisk 5-spice krydderi½ tsk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stykke
Proteína
1.7 g
Calorías
165 kJ /
40 kcal
Grasa
3.4 g
Carbohidratos
0.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Kanapéer
11 Recetas
Internacional
Internacional