Dispositivos y accesorios
Æble og tranebær farrosalat
Prep. 10min
Total 35min
8 portioner
Ingredientes
-
rødløg100 g
-
vand1060 g
-
hvidvin60 g
-
ahornsirup, ren20 g
-
tranebær, tørrede60 g
-
grøntsagsbouillon (se tip)20 g
-
farro (uristet - se tip)250 g
-
timian, frisk kun blade2 kviste
-
selleri skåret i stykker (3 cm)2 stilke
-
purløg, frisk skåret i stykker4 kviste
-
bredbladet persille, frisk kun blade4 kviste
-
æbler udkernet og skåret i kvarte (se tip)2
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
sherryeddike (se tip)10 g
-
citronsaft10 g
-
dijonsennep15 g
-
sukker, hvid1 tsk
-
salt¼ tsk
-
sort peber, stødt2 knivspids
-
babysalat60 g
-
gedeost, alle slags smuldret (se tip)80 g
-
hampefrø til drys (valgfrit)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
616.2 mg
Proteína
7.7 g
Calorías
1085 kJ /
258.3 kcal
Grasa
10.2 g
Fibra
4 g
Grasa saturada
11.5 g
Carbohidratos
12.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
35 Recetas
Internacional
Internacional