Dispositivos y accesorios
Rødbede- og gulerodssalat med vincottodressing
Prep. 10min
Total 10min
8 portioner
Ingredientes
-
vincotto (vino cotto) plus ekstra til servering (se tip)20 g
-
balsamico20 g
-
appelsinjuice (se tip)50 g
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
rødbeder skrællet og skåret i kvarte (se tip)400 g
-
gulerødder skrællet og skåret i stykker (se tip)400 g
-
tranebær, tørrede50 g
-
græskarkerner ristede20 g
-
hampefrø (valgfrit)20 g
-
hørfrø2 tsk
-
salt¼ tsk
-
sort peber, stødt2 knivspids
-
babysalat60 g
-
fetaost, komælk skåret i stykker, til servering (se tip)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
198.5 mg
Proteína
4.2 g
Calorías
693.1 kJ /
165 kcal
Grasa
8.3 g
Fibra
4.7 g
Grasa saturada
1.9 g
Carbohidratos
16.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
35 Recetas
Internacional
Internacional